عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد

وزیر کشور: نهضت بزرگ اسلامی در آستانه پیروزی‌های جدید بزرگی قرار دارد

وزیر کشور با بیان اینکه دشمنان امروز بسیار آسیب‌پذیر هستند و نهضت بزرگ اسلامی در آستانه پیروزی‌های جدید بزرگی قرار دارد، افزود: در هر پیروزی فداکاری هست، اما این فداکاری‌ها در راه رسیدن به نقطه هدف شیرین است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۵ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 06
کد خبر: ۲۵۳۵۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد وحیدی، وزیر کشور عصر امروز در هفتمین مراسم سالگرد فرمانده نخبه گیلانی جبهه مقاومت شهید سردار مرتضی حسین‌پور در گلزار شهدای شهر شلمان با بیان اینکه شهدا در آسمان پرستاره انقلاب اسلامی درخشش فوق العاده‌ای دارند، اظهار داشت: امروز ما مفتخریم به اینکه الگو و مسیر حرکت انقلاب، آن چیزی است که شهدا ترسیم کردند، شهدایی که رفتند تا مقدمات ظهور را فراهم کنند.

وی با بیان اینکه همه شهدا به دنبال هدفی بودند که همه انبیا و اولیا به دنبال آن هستند و آن اینکه ظهور را دریابیم، گفت: مقدمه انقلاب اسلامی فراهم کردن مقدمه ظهور است و دشمنان از این موضوع نگران هستند و تلاش می‌کنند تا نور خدا را خاموش کنند.

وزیر کشور با اشاره به اینکه شهدا روشن کننده و تبیین کننده این راه هستند، بیان کرد: نور خدا با کلام و تلاش دشمن خاموش نمی‌شود و شهدا تجلی بخش این حقیقت هستند.

وحیدی با بیان اینکه روزی ۸۵ درصد سوریه دست دشمن بود رهبر ما در راس و شهید حاج قاسم سلیمانی و یارانشان و شهید مرتضی حسین‌پور خالصانه در این مسیر تلاش کردند، گفت: در عراق هم همینطور بود و چیزی نمانده بود که بغداد و سامرا تصرف شود حیات از کربلا و نجف و سامرا و ... می‌جوشد و محور مقاومت محور دفاع از حق و حقیقت است.

وی با بیان اینکه داعش ساخته و پرداخته رژیم صهیونیستی است، تصریح کرد: امروز ما صحنه‌های جدیدی را می‌بینیم، جبهه‌ای مقتدر در مقابل استکبار جهانی شکل گرفت و قدرت نمایی این گروه، رژیم‌های غاصب را به ذلت می‌کشاند و امروز جبهه مقاومت از همه سال‌ها قوی‌تر است و هر چه جلوتر رود قوی‌تر می‌شود.

وزیر کشور با بیان اینکه امروز به یاد شهدای فلسطین محور مقاومت محور بهم پیوسته‌ای است و بشارت‌های بزرگی در این راه است، افزود: به فرموده رهبری مسئله رمزآلود فلسطین از مسائلی است که با ظهور گره خورده و شهید اسماعیل هنیه در دامان مقاومت بالنده حرکت می‌کند و خونخواه خون او همه جبهه مقاومت می‌شود.

وحیدی با بیان اینکه شهادت اساسا این مسیر را آبیاری می‌کند و دشمنان گمان می‌کنند با شهادت می‌توانند متوقف کنند، گفت: روح شهید بسیار قوی‌تر به کمک این جریان بزرگ می‌آید و حرف‌های مأیوس کننده دشمن تاثیری ندارد.

وی با بیان اینکه خدا را شکر کنیم که ما چنین شهدای آبرومندی داریم، گفت: شهدا راه را بازتر می‌کنند و مسیر پیروزی جز از این مسیر محقق نخواهد شد.

وزیر کشور با بیان اینکه دشمنان امروز بسیار آسیب‌پذیر هستند و نهضت بزرگ اسلامی در آستانه پیروزی‌های جدید بزرگی قرار دارد، افزود: در هر پیروزی فداکاری هست، اما این فداکاری‌ها در راه رسیدن به نقطه هدف شیرین است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر